La Secretària Local del BLOC JOVE a Castelló, Aida Artola, valora molt positivament la XIII edició del BLOC ROCK, que va tindre lloc ahir a la nit.

La Secretària Local del BLOC JOVE a Castelló, Aida Artola, ha anunciat que “ahir divendres a la nit va tindre lloc la tretzena edició del BLOC ROCK que organitza el Bloc Jove Castelló amb motiu de les Festes de la Magdalena. Aquesta tretzena edició va comptar amb la presència de grups locals i de tot l’àmbit lingüístic que aposten per la música en valencià, com ara Pepet i Marieta, Almorranes Garrapinyaes, Tirant lo Rock i El Blüe. La localització cèntrica al carrer Sant Fèlix (el Raval històric de la ciutat) i la qualitat de la música va fer, un any més, els concerts tingueren una bona acollida entre la ciutadania i que la fita es consolide entre el programa de festes alternatiu de la ciutat”.
Aida Artola ha explicat que “aquest concert està plenament organitzat per el col·lectiu de joves nacionalistes de Compromís Castelló. El seu èxit és una mostra clara que, tot i les dificultats que la crisi ha dut a la generació de joves millor preparats del país, el jovent organitzat i treballador és capaç d’aportar a la ciutat un tipus d’oci en la nostra llengua amb activitats gratuïtes obertes a tots els públics. D’una forma positiva contribuïm en aquestes festes fundacionals que tant d’orgull ens donen”.
La representant del BLOC JOVE ha afegit que “en l’àmbit musical, hem presentat una barreja molt eclèctica de sons i ritmes que mostra la qualitat dels grups que aposten per la música en valencià. Des d’allò més indie i “popular” amb ritmes de rumba, jota o boleros que ens presenta Pepet i Marieta, a allò més internacional com l’ska i el punk d’Almorranes Garrapinyaes, fins a les influències d’un rock’n’roll reivindicatiu com el de Tirant lo Rock i allò més novedós com el rap d’El Blüe”.
Finalment, Aida Artola ha conclòs “agraint a tothom per acudir a la fita i per donar-nos forces per a continuar endavant amb aquesta tasca que fem amb molt de gust i que tornarem a repetir, ben segur, l’any vinent”.