La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha recordat a l’equip de govern el tema de la posada en marxa dels itineraris culturals i històrics per la ciutat, el de la reglamentació dels Consells i les Juntes de Districte i l’elaboració de criteris per a la concessió de locals a associacions i entitats de la ciutat.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “en comissions informatives, hem demanat per alguns dels temes que encara estan pendents de tirar endavant per part de l’equip de govern. Cal fer seguiment per evitar que qüestions aprovades es queden en el calaix”.
La responsable de Compromís per Castelló ha comentat que “fa alguns mesos es va aprovar en plenari, a proposta nostra, la creació d’uns itineraris culturals i històrics que explicaren i visibilitzaren el nostres principals trets i elements patrimonials, tant per als turistes com per a la ciutadania en general. Ara volem saber com està aquest tema, ja que entenem que es tracta d’una millora amb un cost molt reduït”.
Ali Brancal també ha recordat que “hi ha pendent la reglamentació dels Consells i les Juntes de Districte, segons es determina en el nou Reglament Orgànic de Participació Ciutadana. Reglamentar com cal els òrgans de participació ens permet un funcionament més àgil i més democràtic, on la participació es vehicule correctament i on totes les veus siguen escoltades i tingudes en compte”.
La regidora de Compromís per Castelló ha afegit que “també hem demanat, una vegada més, per com avança l’elaboració de criteris per a la concessió de locals a associacions i entitats de la ciutat. Entenem, i així ho hem reclamat en diverses ocasions, que és fonamental establir uns criteris objectius i mesurables per a la concessió de locals municipals; no pot ser que aquests locals es donen d’una manera discrecional, per afinitats personals o de qualsevol tipus”.