La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha anunciat que el seu Grup recolzarà la moció que reclama solucionar les deficiències del CEIP Soler i Godes, i que continuaran fent seguiment del tema.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “ara fa un any, el 31 de març del 2012, el nostre grup municipal va fer un prec tot demanant que es prengueren les decisions oportunes per tal de que el pati del CEIP Soler i Godes fóra ampliat amb el condicionament del solar contigu i que se solucionaren les situacions de rates, serps, residus animals i deixalles que envoltaven l’escola. A més a més, en diferents comissions hem continuat reclamant aquestes dues qüestions, i vam propiciar una reunió entre els representants de la comunitat escolar, membres de l’equip de govern i tècnics municipals, en la qual es va assolir el compromís dels responsables municipals d’abordar la solució dels problemes amb immediatesa. A dia d’avui, però, l’escola continua tenint els mateixos problemes”.
La regidora ha comentat que “l’any passat Compromís va portar una moció al plenari en la qual demanàvem revisió de totes les escoles i l’establiment d’un procediment clar per a que es solucionaren les distintes situacions problemàtiques. No va ser aprovada. El mateix va passar quan vam presentar una moció que incloïa revisar tots els col·legis i demanar-li a la conselleria que es feren plans de seguretat, el PP també la va tombar. Amb aquesta manca de voluntat del PP de solucionar d’una manera global les problemàtiques de manteniment i seguretat dels centres, no és d’estranyar que la comunitat escolar del Soler i Godes estiga tenint els problemes que té simplement per aconseguir que l’equip de govern acomplisca allò a què s’ha compromés”.
Finalment, Ali Brancal ha anunciat que “recolzarem la moció que es debat al plenari de demà sobre les deficiències del CEIP Soler i Godes, i continuarem fent seguiment del tema, perquè està ben clar que l’equip de govern no compleix la seua paraula, amb el perjudici que açò comporta per a la ciutadania”.