La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que el seu Grup treballa per una Ordenança de Platges que les convertisca en un referent de qualitat, tant per al turisme com per a l’ús de la ciutadania de Castelló.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “en la reunió d’ahir del Grup de Treball d’Ordenances i Reglaments, vam comentar les diverses aportacions a l’ordenança de platges presentades. Per part de Compromís, ens vam centrar en quatre aspectes bàsica: la regulació dels xiringuitos i d’altres instal·lacions temporals; la regulació de la presència d’animals en la platja; les accions concretes de l’Ajuntament per facilitar que la platja estiga neta; i millorar la informació als usuaris”.

La regidora ha comentat que “les persones assistents a la reunió vam estar d’acord en que la proposta d’ordenança que ahir se sotmetia a consideració del Grup de Treball no regulava correctament qüestions com ara la regulació concreta de la temporada de platja a efectes de proporcionar serveis (socorrisme, vàters, vigilància, neteja), o com les instal·lacions temporals. Per això amb totes les propostes efectuades se continuarà treballant, de la mà dels tècnics, per millorar el text de l’ordenança”.
Ali Brancal ha plantejat “la necessitat de treballar per tindre una bona ordenança, que regule fins l’excel·lència les nostres platges i que, així, les convertisca en un referent turístic i, també, en un servei de primer ordre per a la ciutadania de Castelló. Serveis de qualitat, neteja impecable i regulació per usos i temporades han de ser eixos bàsics de qualsevol ordenança, i per això ens hem emplaçat a continuar treballant sobre el tema”.
Podeu consultar una nota de premsa amb les propostes concretes de Compromís per a l’ordenança de platges ací:

http://castello.compromis.net/2013/03/29/ali-brancal-hem-fet-tot-un-seguit-daportacions-a-lordenanca-de-platges/