La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que ha plantejat temes relatius a cooperació, costes, horts urbans i medi ambient.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “hem preguntat avui quina és la quantitat del pressupost municipal que es destina a Cooperació al Desenvolupament. Sabem que es va acordar destinar-ne un 0,7%, i volem saber des de quan s’està fent açò”.
La representant de Compromís per Castelló ha explicat que “hem demanat per la nova llei de costes, per si tindrà alguna repercusió en la ciutat i el Grau”.
Ali Brancal també ha preguntat “en que consisteix el projecte de “Huertos para mayores” o “huertos urbanos” i quin pressupost es pensa destinar per als projectes”.
Pel que fa a temes mediambientals, “volem saber l’avaluació de les mesures d’estalvi energètic i què queda per fer. I, també, si el recorregut del TRAM està correctament enllumenat segons les mesures. A més a més, hem demanat per la recollida dels contenidors de piles a Castelló i al Grau, i pels criteris d’anclatge dels contenidors. Volem saber si hi ha alguna valoració dels problemes o avantatges de cada tipus de contenidor i si es pensen anar eliminant uns en benefici d’uns altres”.