Claredat en les prestacions socials

L’Ajuntament de Castelló és poc transparent en la informació sobre ajudes socials. En eixe sentit, la portaveu adjunta, Ali Brancal, ha demanat informació concreta sobre les ajudes socials municipals que depenen de la Generalitat, a qui es paga i a qui no, què s’ha pagat i què falta per pagar. A més, també demana saber quins són els criteris per a cedir espais municipals de manera gratuïta a les associacions veïnals, tema en el qual cal evitar el clientelisme i l’opacitat.

Per la seua banda, el portaveu Enric Nomdedéu ha qüestionat les bonificacions de l’IBI que fa l’Ajuntament: “El PP opta per bonificar determinades classes de família atenent a raons ideològiques i no econòmiques o socials. Compromís proposa que reben ajudes aquelles famílies que ho necessiten, de manera que el criteri siga la renda per persona que forma part de la unitat familiar”.

Arxivat en: infoCompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *