Compromís per Castelló: l’alternativa necessària

L’Assemblea Local de Compromís per Castelló ha començat a caminar a la capital de la Plana després de mesos de faena conjunta. Tal i com ha afirmat el portaveu local, Vicent Marzà, “Compromís vol ser l’alternativa necessària per a la ciutat de Castelló, perquè la gent de la nostra ciutat mereix una altra manera de fer les coses. Cal atacar directament els problemes de les persones i s’ha demostrat que les retallades en drets socials fruit de la dictadura del deute i l’austericidi no funcionen i ens porten a l’abisme”.

Per a Marzà, “la democràcia, l’honestedat i la transparència, amb totes les lletres, marcaran el funcionament de Compromís i serà com actuaran les institucions si la ciutadania vol enfortir el nostre projecte i plantejar una via diferent al bipartidisme que ens ha portat al desastre actual”.

La primera executiva local de la formació a la capital de la Plana, amb una candidatura de consens, està encapçalada per Vicent Marzà com a portaveu, amb Pepe Cueva com a secretari d’Organització, Ali Brancal com a secretària de Política Institucional, Vicent Grau com a secretari de Sectorials, Vicent Enric Sorribes com a secretari de Finances i Vicent Martínez com a secretari de Comunicació. Els vocals seran Inés Escoí, Marcos Campoy, Pablo Grajeda, Ignasi Garcia, Miquel Torres i Aida Artola. Es configura així una executiva coral amb persones provinents de les diferents sensibilitats presents a Compromís.

La consolidació de Compromís per Castelló continua amb la presentació pública del col·lectiu, divendres 30 d’abril, a l’Hotel Intur, a les 19.30 hores, i amb les intervencions d’Enric Nomdedéu, Mònica Oltra i Vicent Marzà.

Arxivat en: infoCompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *