Ofegament dels Serveis Socials pels impagaments de la Generalitat

La Conselleria de Benestar Social deu 750.000 euros a l’Ajuntament de Castelló per a atendre programes socials, com són els d’emergència social, el servei d’ajuda a domicili, l’alberg de transeünts, les accions d’intervenció social, i també part de despeses del personal que treballa a Serveis Socials. Per a Ali Brancal, aquesta situació és d’extrema gravetat, i cal que el consistori aclarisca què farà en aquest tema. Per a Brancal, “els impagaments, que ja han ofegat moltes entitats, afecten els Serveis Socials municipals, que no sabem quant de temps podran seguir prestant-se amb el nivell de qualitat que hem tingut fins ara”.

En el mateix sentit, el Centre d’Atenció a la Dependència Gran Via de Castelló ha patit mesos de retards en el pagament de les nòmines. Compromís ha demanat a la Conselleria, la Diputació i l’Ajuntament que posen solució immediatament a aquest problema.

Arxivat en: infoCompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *