Ali Brancal: “El PP farà l’ordenança d’inspecció tècnica d’edificis a la que es va oposar en febrer”.

La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha recordat que el seu Grup va presentar una moció al plenari del 28 de febrer vam plantejar la redacció d’una ordenança reguladora de conservació i inspecció tècnica d’edificis, el PP va votar en contra, i ara l’equip de govern anuncia que sí que impulsarà aquesta ordenança.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “una vegada més, el PP acaba tirant endavant una proposta de Compromís que inicialment va rebutjar en plenari. Ara, després de votar en el plenari del mes de febrer en contra de la nostra moció que plantejava l’elaboració d’una ordenança municipal reguladora de la conservació i inspecció tècnica d’edificis, anuncia que elaborarà l’ordenança”.
La regidora de Compromís ha recordat que “a més de l’elaboració de l’ordenança, hi ha més coses que es poden fer en aquest sentit i on l’equip de govern hauria de prendre, ja, la iniciativa. Per exemple, fer un llistat amb tots els edificis de propietat municipal de més de 50 anys, i passar les inspeccions tècniques als que ho necessiten; açò també constava en la nostra moció, perquè abans fins i tot de l’ordenança l’Ajuntament ja pot treballar en aquestes inspeccions, i donar exemple”.
Ali Brancal ha comentat que “també plantejàvem, en la nostra moció, que es demanara a la Conselleria d’Ensenyament que realitze les inspeccions tècniques pertinents a tots els centres educatius de la ciutat, per tal d’avançar en aquesta qüestió”.
Ali Brancal ha afegit que “el PP s’apropia, una vegada més de les nostres propostes després de rebutjar-les en plenari. Esperem que, en aquest cas apliquen ja aquelles qüestions que es poden tirar endavant i no agafen només la part que els deslliura de responsabilitat”.

Arxivat en: Seguretat ciutadana, Serveis públics i manteniment, Urbanisme i vivenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *