Compromís presenta una proposició a les Corts per exigir la posada en valor de les troballes arqueològiques del carrer Governador

Justament el dia que l’alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, anuncia l’incompliment de la Declaració Institucional aprovada a instàncies del Grup Municipal de Compromís per Castelló, Compromís presenta una proposició no de llei a les Corts, que exigeix l’acompliment d’eixe acord municipal.
Cal recordar que l’Ajuntament de Castelló va aprovar, per unanimitat, instar a la Conselleria de Transports a incorporar els elements patrimonials defensius de l’entorn del carrer Governador dins les obres del TRAM, tot trobant una solució urbanística per a que siguen visualment accessibles des de la superfície.

Podeu consultar el text complet de la PNLL punxant ací.

Arxivat en: Patrimoni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *