La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que l’equip de govern ha acceptat incloure en l’ordenança la retirada dels vehicles estacionats en rampes per a persones amb mobilitat reduïda.

Ali Brancal, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha explicat avui que “com és habitual en el nostre Grup, vam presentar aportacions a l’ordenança de retirada de vehicles, per tal de millorar-la en el seu conjunt. En aquest sentit, entenem que cal compatibilitzar la crítica amb el treball en positiu, per tal d’incidir en aquelles qüestions en les quals podem millorar la manera de funcionar de l’Ajuntament”.
La representant de Compromís per Castelló ha comentat que “de les al·legacions que vam presentar al text de l’ordenança, se’ns ha acceptat una modificació de l’article 6 gràcies a la qual, a partir d’ara, aparcar davant d’una rampa per a persones amb mobilitat reduïda serà explícitament considerat motiu de retirada del vehicle. Així, es millora la mobilitat d’aquestes persones i tant la policia com els agents de mobilitat hauran d’estar especialment vigilants d’aquest fet”.
Ali Brancal ha apuntat que “no s’ha estimat una al·legació que pretenia que s’aclarira i concretara més quan i on es podrien recollir els vehicles retirats per motius extraordinaris (per exemple, en festes), ja que enteníem que en moltes ocasions és motiu de confusió. També volíem més concreció per regular la retirada de vehicles abandonats en via pública, però tampoc ha estat estimat”.
Finalment, la regidora de Compromís ha afegit que “amb aquesta aportació, millorem l’ordenança i traslladem una reclamació veïnal que ara formarà part de la reglamentació de la ciutat”.