Carmen Carreras i Enric Nomdedéu han recordat que el nom del poeta valencià ja està inclòs en el catàleg de carrers de Castelló, i demanen prioritzar-lo en l’assignació a aquesta nova plaça, seguint l’exemple de molts altres municipis valencians.

Els portaveus de Compromís per Castelló i d’Esquerra Unida a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu i Carmen Carreras, han demanat que “es pose el nom de Vicent Andrés Estellés a la nova plaça de la zona nord de Castelló, aprofitant la visita de l’exposició sobre la vida i obra del poeta valencià. De fet, i com va apuntar ahir el vice-president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua en la inauguració de l’exposició a Castelló, el número de carrers que comptem amb el nom d’Estellés s’ha duplicat des que l’exposició està anant pels pobles i ciutats del País Valencià”.
Els dos portaveus han apuntat que “actualment, Estellés ja figura en el catàleg de carrers de la ciutat, ara el que cal és prioritzar aquest nom i fer justícia al més gran poeta valencià del segle XX. Cal recordar, a més a més, que Estellés va rebre, a l’any 1962, el Premi Flor Natural de Poesia de Castelló”.
Finalment, Carreras i Nomdedéu han afegit que “d’aquesta manera, l’exposició no es quedarà només en això, i Castelló retrà un merescut homenatge a Estellés. D’aquesta manera Castelló figurarà en el panell d’exposició on apareixen tots els municipis que han dedicat un carrer a Estellés”.