La regidora de Compromís per Castelló, Ali Brancal, ha explicat que ha plantejat temes relatius a l’ecoparc mòbil, l’Agenda Local 21 i els abocaments incontrolats d’inerts.

Ali Brancal, regidora de Compromís per Castelló ha comentat que “en temes mediambientals, hem demanat que la web municipal done informació sobre l’ecoparc mòbil, per tal que la ciutadania el puga usar d’una manera eficaç com a alternativa al reciclatge. En la mateixa línia, volem saber en quina fase es troba el procés d’implantació de l’Agenda Local 21 i hem demanat informes avaluatius”.
Una altra qüestió tractada per Ali Brancal en les comissions ha estat preguntar “en què consisteix el projecte Low Carbon Incubator que ix buit a la web de medi ambient quan cliques. No s’entén com pretenem liderar un projecte i a la web municipal no hi ha cap informació. Està molt bé voler direccionar i situar Castelló en el camp de la sostenibilitat i la eficiència energètica, però també seria útil direccionar les persones que es volen informar cap a un lloc on trobar informació”.
Finalment, la regidora ha afegit que “volem saber quin és el grau de coneixement de l’ajuntament sobre els abocaments d’inerts dins del terme municipal i si es té constància de les zones del terme municipal on està autoritzada la eliminació d’inerts. No s’entendria que en sòl municipal s’abocaren inerts i l’ajuntament no tinguera coneixement. En aquest sentit, hem portat a comissió informativa el fet que en un solar al costat de l’ermita de Sant Josep de Fadrell hi ha runes i deixalles; cal una inspecció acurada d’aquests fets, que no són únics però que són especialment greus en l’entorn d’un element patrimonial com és l’ermita de Sant Josep”.