Enric Nomdedéu: “Cal fer seguiment de l’estalvi aconseguit en despeses associades als regidors”.

Enric Nomdedéu ha manifestat que la comissió d’estalvi i transparència municipal, que es va començar a reunir arran una moció de Compromís, hauria de fer balanç de l’estalvi aconseguit en cotxes oficials, telèfons mòbils, sopars oficials i d’altres qüestions semblants, i valorar si calen més ajustos.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha manifestat que “entenem que la comissió d’estalvi i transparència hauria de tornar a reunir-se, al setembre, i fer una valoració de tot allò que s’ha estalviat arran les mesures de reducció de despesa en aspectes com ara els telèfons mòbils de l’Ajuntament, l’ús dels cotxes oficials o la reducció d’àpats oficials”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “cal recordar que aquesta reducció es va encetar arran d’una moció de Compromís; ara, passats mesos des de la darrera reunió de la comissió, entenem que és moment de tornar a asseure’s per tal de valorar com estan les coses, i quines noves mesures s’han de prendre, si cal, per ajustar encara més aquestes despeses”.
El portaveu de Compromís per Castelló ha explicat que “en la situació econòmica actual, més que mai, les administracions públiques no només han d’estalviar, sinó també fer-ho des de l’exemplaritat i la transparència. Per això cal fer seguiment de l’estalvi que es fa en aquests conceptes i fer-ho públic, per tal que la ciutadania sàpia en què es gasta l’Ajuntament els seus diners i, també, de quina manera es redueixen despeses innecessàries”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Hisenda, pressupostos i inversions

Comentaris

 1. JORGE GODES diu:

  Recordaros que se tendría que hacer un seguimiento a los niños menores con familias que tengan problemas en la alimentación en Castellon.
  Creo que no se estan alimentando o alimentado bien y eso seria fatal para una provincia como la que queremos tener.
  Los responsables de los temas sociales tendrían que salir mas a visitar a estas familias y ver sus fuentes de alimentación.
  Saludos
  Jorge Godes

 2. JORGE GODES diu:

  Recordaros que se tendría que hacer un seguimiento a los niños menores con familias que tengan problemas en la alimentación en Castellon. Creo que no se estan alimentando o alimentado bien y eso seria fatal para una provincia como la que queremos tener. Los responsables de los temas sociales tendrían que salir mas a visitar a estas familias y ver sus fuentes de alimentación. Saludos Jorge Godes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *