Enric Nomdedéu ha explicat que les empreses que van rebre les concessions del Pla E han incomplert les condicions marcades pel pla pel que fa a la contractació de persones a l’atur i la subcontractació d’autònoms.

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha recordat avui que “el Pla E va ser un pla concebut, teòricament, per fomentar l’ocupació; per això obligava les empreses concessionàries a contractar personal aturat i subcontractar amb autònoms. El que finalment va passar és que cap de les empreses ho va fer, i ara empresa rere empresa estan rebent sancions”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “la conclusió, doncs, és que el Pla E no va servir ni per crear ocupació a Castelló ni per fer participar de l’economia a autònoms. S’ha demostrat, com ja vam denunciar des de Compromís, que la lluita contra l’atur i per la recuperació econòmica no es pot fer a base d’ocurrències. Tampoc a base de reformes laborals que precaritzen encara més els contractes existents”.
El regidor de Compromís per Castelló ha explicat que “de moment, les sancions imposades a les empreses per incomplir els requisits del Pla E es podran cobrar gràcies a les fiances que van lliurar per a fer les obres. De moment, l’Estat no ha reclamat res a l’Ajuntament però, siga com siga, l’objectiu del Pla E s’ha incomplert totalment, un fracàs absolut que ha pagat la nostra economia”.