El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, ha assenyalat que en menys de 6 mesos, els diners que s’havien d’invertir per a la remodelació de l’antic edifici d’Hisenda han passat de 6 milions d’euros a només 1,8.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre ha recordat avui que “a dia d’avui el PP encara no ens ha explicat en què consistirà el centre sociocultural que volen fer en la delegació d’hisenda de la plaça Horts dels Corders. De fet, encara ni tan sols sabem com es pagarà tot açò”.
Ignasi Garcia ha explicat que “a meitat de juny, Miguel Àngel Mulet anunciava 6.000.000 d’euros per a fer la remodelació de l’edific; després de la signatura del conveni, després que acabara el termini per presentar les factures del 2013, i després de l’esmena als pressupostos de la Generalitat que ha fet el PP, el pressupostat per la remodelació s’ha reduït a 1.824.000 euros”.
El representant de Compromís en el Consell de Districte Centre, ha assenyalat que “les declaracions en premsa del diputat popular Rubén Ibáñez, en les quals afirmava que amb 574.000 euros hi havia prou per començar a treballar, contrasten amb el fet que el 26 de Novembre, l’Ajuntament de Castelló publicava al BOP la licitació de les obres per un import de 4 milions d’euros”, per Ignasi Garcia hi ha dos preguntes evidents “si la Generalitat no ho va a subvencionar, qui pagarà tot açò? I, quin projecte anem a fer, que pot anar de 6 a 1,8 milions i no passa res?”.
Ignasi Garcia ha afegit que “l’intent d’Ibáñez de vendre aquesta maniobra pressupostaria com un èxit de Bataller és més que qüestionable, ja que és el segon any consecutiu que els fons d’hisenda és passen al Gaetà Huguet. De fet, allò únic que demostra és que Bataller no ha pogut aconseguir tot el que volia, a més d’una falta de previsió i comunicació que obliga al partit que governa a esmenar els seus propis pressupostos”.
Finalment, el representant de Compromís ha apuntat que “als pressupostos municipals vam presentar una esmena per estalviar vora 30.000€ anuals que comportava traslladar l’arxiu municipal a l’edifici d’Hort dels Corders. El PP la va rebutjar, però allò cert és que encara no sabem ni què volen fer amb l’edifici, ni amb quins diners”.