La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, ha demanat a l’equip de govern que es fomenten i promocionen els actes que organitzen Botafocs per a la festa de Sant Antoni.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “Compromís ha preguntat en comissió quines son les perspectives per a aquest any pel que fa a la celebració de Sant Antoni al Grau”.
Segons la regidora, “la festa de Sant Antoni al Grau, que organitza principalment Botafocs, té una llarga trajectòria que la fa mereixedora d’un major interés per part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló. Els actes que organitza Botafocs acaben amb una desfilada que aplega fins on està instal·lada una foguera gran que els dimonis encenen. Però fa dos anys que açò no passa”.
Ali Brancal ha comentat que “també estaria bé que des del Patronat de Turisme es donara difusió a la festa. Seria un bon moment per tal que assistiren persones vingudes de fora”.
La portaveu adjunta de Compromís per Castelló ha afegit que “l’actitud dels regidors responsables des de fa uns anys sembla ignorar la dimensió de la festa de sant Antoni al Grau, cosa que no entenem. Qualsevol festa veïnal de celebració de Sant Antoni compta amb la presència de vàrios regidors de l’equip de govern, mentre que la del Grau, l’any passat, ni tans sols va eixir en l’agenda municipal que comunica els actes importants del dia i els regidors del PP que assistiran. Esperem que aquest any el PP acudisca a la festa i sobretot, esperem que facilite la difusió de la mateixa”.