El portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha demanar a Farnós que no assistisca al Consell Social de la ciutat mentre estiga imputat, de la mateixa manera que ha renunciat a les assistències al Consell Valencià de Cultura.

El portaveu de Compromís per Castelló a la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, ha demanat avui que “Vicent Farnós deixe d’assistir a les reunions del Consell Social de la Ciutat de Castelló mentre estiga imputat en el cas Gürtel, de la mateixa manera que deixarà d’assistir a les reunions del Consell Valencià de Cultura”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “cal recordar que Farnós està imputat per assumptes relacionats amb la seua etapa de director de Castelló Cultural. Ara, entenem que fins que no es resolga aquest tema de la imputació, i per no danyar la imatge del Consell Social de la ciutat, no hauria d’assistir-hi”.
El regidor de Compromís ha afegit que “cas que el senyor Farnós no considere oportú deixar d’assistir a les reunions del Consell Social, que siga l’Alcalde de Castelló qui li demane a Farnós que deixe d’assistir al Consell Social. També entenem que açò li resultaria complicat a l’alcalde Bataller, tenint en compte que ell mateix també està imputat en el cas Gürtel”.