El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, també preguntarà a l’equip de govern per les funcions tindrà i quines activitats es faran en l’antiga seu d’hisenda, ara que s’ha anunciat la licitació de remodelació per 4 milions d’euros.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre demanarà “que s’explique en el Consell de Districte com quedaran les zones de vianants dels voltants del carrer Poeta Verdaguer, així com la manera en què es regularà el seu accés, per poder valorar les conseqüències que tinguen pels veïns i comerços del barri”.
El representant de Compromís ha afegit que “al proper Consell també portarem les queixes dels veïns per l’estat de manteniment dels gronxadors de la placeta Mallorca”.
A més Ignasi Garcia ha dit que “també demanarem que mantinguem informats als membres del Consell respecte la redacció del nou reglament per l’elaboració dels pressupostos participatius, que es fa a proposta de Compromís, així com quina part del pressupostos participatius del 2014 corresponen al districte centre”.
Finalment, el representant de Compromís tornarà a insistir per a que “l’Ajuntament ens detalle quines funcions tindrà i quines activitats es faran en l’antiga seu d’hisenda, ara que s’ha anunciat la licitació de remodelació per 4 milions d’euros. Cal recordar que la primera vegada que vam preguntar, és van limitar a dir que tindria continguts esportius i culturals sense concretar res més, i estaria bé que ara que ens anem a gastar els euros, sapiguem alguna cosa més”. Davant aquesta situació el representant de Compromís tornarà a proposar que s’utilitze per albergar l’arxiu municipal.