El representant de Compromís en la Junta de Districte Nord ha explicat que després dels darrers robatoris de trapes de clavegueram o de cable, cal que l’equip de govern prenga mesures serioses.

El representant de Compromís per Castelló en la Junta de Districte Nord, Pepe Cueva, ha explicat avui que “en la Junta de Districte Nord insistirem en la necessitat que l’equip de govern faça alguna cosa davant els robatoris continus d’equipament urbà. Recentment ens vam assabentar que en només dues setmanes s’havien furtat 45 trapes de clavegueram a la ciutat de Castelló. Aquesta situació d’inseguretat no és admissible”.
Pepe Cueva ha comentat que “en les comissions informatives, el nostre Grup Municipal ja ha preguntat per la valoració econòmica d’aquests darrers robatoris, així com per les mesures que l’equip de govern pensa prendre per evitar aquestes situacions”.
El representant de Compromís ha afirmat que “no podem considerar que es tracte de fet aïllats, perquè són massa ja els casos, tant de robatoris d’equipaments o de metalls de particulars (embellidors, plaques, etc). A banda del cost dels robatoris, açò genera sensació d’inseguretat entre la ciutadania, per això exigirem mesures ja”.