El portaveu de Compromís a l’Ajuntament explica que el seu Grup ha tingut accés al contracte de treball del “assessor econòmic-financer” que cobra 40.000€ euros anuals per 2,5 hores de treball diari.

El portaveu de Compromís per Castelló a la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui que “després del desgavell que va representar muntar amb diners públics el que va acabar sent una universitat privada, com és el cas de la VIU, ara la manca d’interés del Consell en la negociació ha provocat una deslocalització i, per tant, pèrdua de llocs de treball en la nostra ciutat”.
Enric Nomdedéu ha comentat que “aquest acomiadament de treballadors és una mala notícia més en un procés, el de la VIU, que des d’un inici ha estat lamentable i així ens ha anat”.
El portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha explicat que “a més a més, hem tingut accés al contracte de treball de la persona que cobra, de la VIU, 40.000€ per 2,5 hores diàries com a assessor econòmic-financer. Una mostra més de l’ús dels recursos públic que s’ha fet des del Consell”.
Finalment, Enric Nomdedéu ha afegit que “des de l’inici, Compromís ha estat molt crític amb l’ús dels recursos públics associades a la VIU, i ara a més es perden llocs de treball mentre es continuen pagant retribucions astronòmiques per assessorament”.