La portaveu adjunta de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, s’ha alegrat que la proposta del seu Grup aprovada en el darrer plenari ja s’haja tingut en compte per part de Conselleria.

La portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Ali Brancal, ha explicat avui que “després de la moció de Compromís aprovada en el darrer plenari, en la qual demanàvem que des de l’Ajuntament es reclamaren places d’aparcament per a discapacitats en l’entorn de l’Hospital General, ens hem de felicitar perquè des de Conselleria s’ha dit que sí”.
La regidora de Compromís ha recordat que “en la nostra moció, que recollia una demanda de moltes persones usuàries de l’Hospital General, plantejàvem que l’Ajuntament havia de fer les gestions necessàries per aconseguir aquestes places. Ara, la regidora de mobilitat explica que la Conselleria ha accedit a trobar una solució, de manera que la nostra proposta no només era necessària, sinó ben senzilla de solucionar. Només calia prendre’s interés i tirar avant allò que demanava la ciutadania”.
Ali Brancal ha lamentat “la deixadesa de l’equip de govern en temes que poden tindre una solució ben senzilla; ha calgut que presentàrem una moció al plenari per tal que l’equip de govern demanara a la Conselleria el que era de sentit comú”.
Finalment, la regidora de Compromís ha comentat que “malgrat la impermeabilitat de l’equip de govern a les propostes de l’oposició, una vegada més hem aconseguit una millora reclamada per la ciutadania”.