El coordinador de la sectorial d’urbanisme de Compromís per Castelló, Enric Climent, es pronuncia respecte a les previsions de creixement de la ciutat tingudes en compte a l’hora d’elaborar el nou PGOU.

El coordinador de la sectorial d’urbanisme de Compromís, ha anunciat avui que “la sectorial porta treballant des del passat mes de Novembre; aquest grup de treball està dedicant-se, d’una banda, a analitzar el procés de desenvolupament del PGOU i, d’altra, a plantejar millores per a l’urbanisme de la nostra ciutat”.

Segons Climent, “les previsions de creixement que fa l’equip de govern no són realistes; de fet, les xifres que asseguren que en 2030 hi viuran 236.000 persones en Castelló son poc creïbles, sobretot si ens fixem en que la setmana passada el Consell considerava clar que hi haurà un descens demogràfic”.
Finalment, el portaveu ha afegit que “per a aquest grup de treball, cal tenir present les previsions de desenvolupament social i econòmic per saber quanta gent viurà en Castelló, a més de les vivendes buides de la ciutat, per poder fer una bona previsió de creixement”.