El portaveu local de Compromís per Castelló ha posat de manifest la necessitat de fer sentir la veu de la ciutadania davant la retallada de drets laborals dels darrers anys, i ha apuntat que sense creació d’ocupació de qualitat no pot haver en cap cas recuperació econòmica real.

El portaveu local de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha anunciat que “recolzem plenament la convocatòria de demà del Primer de Maig, i compartim la importància del lema central, ja que sense ocupació de qualitat no pot haver cap tipus de recuperació econòmica real”.
Vicent Marzà ha posat de manifest “la necessitat de fer sentir la veu de la ciutadania davant la retallada de drets laborals dels darrers anys. Cal deixar ben clara la postura de la ciutadania respecte al seguit inadmissible de retallades en els drets laborals i a les polítiques de l’austerici que estem patint”.
El representant de Compromís ha apuntat que “enmig d’una situació de crisi com la que estem patint, i encarant unes eleccions europees que seran cabdals per configurar l’orientació de moltes polítiques socials, cal eixir al carrer i manifestar-se. Sense la mobilització de la ciutadania cap canvi serà possible”.
Finalment Vicent Marzà ha afegit que “un Primer de Maig en pre-campanya electoral ha de fer reflexionar a la ciutadania sobre quines opcions tenim davant d’unes polítiques cada vegada més antisocials, unes polítiques que estan fent recular dècades els drets laborals i la situació econòmica de la ciutadania”.