Compromís té una postura ferma respecte a la corrupció i les males pràctiques a l’administració: tolerància zero. Els representants públics s’han de comportar de manera exemplar i s’han de perseguir fins al final aquelles persones que utilitzen el seu càrrec per aprofitar-se’n fraudulentament.
El grup de Compromís a la Diputació de Castelló, coordinadament amb els grups municipals afectats, ha destapat els últims mesos dos casos de presumpta utilització de llocs de responsabilitat política en benefici personal. En aquest sentit, el diputat provincial, Enric Nomdedéu, ha fet públic i portat a la Fiscalia el cas de la depuradora de Borriol, planificada en uns terrenys propietat del llavors vicepresident de la Diputació, Francisco Martínez. A causa de la denúncia, Martínez ha estat rellevat de les seues funcions a l’ens provincial i l’alcalde de Borriol, Adelino Santamaría, ha hagut de renunciar al seu càrrec.
En la mateixa línia, Compromís ha destapat un cas de presumpta desviació de fons de la Diputació destinats a serveis socials d’ajuntaments per comprar entrades per la correguda de bous de la Beneficiència.
Tant el cas de la depuradora com el de les entrades estan ara mateix als jutjats, on Martínez i Fabra estan acusats i estan sent processats.