Compromís per Castelló mostra el seu rebuig a les multes per la celebració de paelles al Casal Popular de Castelló

Ignasi Garcia, representant de Compromís per Castelló en el districte centre, ha explicat que, a banda del recolzament al manifest de rebuig a aquestes multes, des del Grup Municipal es demanarà l’expedient complet de la sanció per tal que es justifique el per què de les multes.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre Ignasi Garcia ha recordat, “que des de el primer moment vam qualificar de desproporcionada, la mobilització de policia i bombers per evitar unes paelles durant les festes de la Magdalena, més quan no tallaven el tràfic del carrer”.
El representant de Compromís ha dit que “multar a 12 persones per fer unes paelles, en base al article 20 de Ordenança Municipal de Convivència Ciutadana, que parla del rentat de cotxes, és poc comprensible i açò sols es pot entendre com una provocació per part del partit popular on no hem de caure”.
Finalment, el representant de Compromís ha afegit “Compromís farem seguiment de com acaben les al·legacions a aquestes multes, i exigirem al partit popular quins han sigut el criteris per denegar de forma continuada el permís per realitzar paelles al Casal Popular, i quins son els motius que han portat a les multes aquest any, i li recordarem que allò que s’aplique a la gent que participa del les paelles del Casal s’ha d’aplicar a la resta, no podem tindre una societat de gent de primera i segona”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *