Enric Nomdedéu: “Cal un nou model d’urbanisme al servei de les persones”

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló ha manifestat, ara que la justícia torna a tombar el PAI Mestrets que, onze anys després de posar-lo en marxa, el que cal és deixar de banda d’una vegada per totes eixe planejament i urbanitzar al servei de les persones.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha explicat avui, després de conéixer-se que la justícia ha anul·lat, de nou, el PAI Mestrets, que “és hora d’abandonar, d’una vegada per totes, el model caduc d’urbanisme que porta anys practicant el PP, i urbanitzar al servei de les persones”.
El regidor ha comentat que “és lamentable que per dues obres que fa temps que sabem que mai es duran a terme, com són el Centre de Convencions i la VIU, s’hipotecara urbanísticament una part de la ciutat i es perjudicara directament, com les sentències judicials han anat ratificant, a molts veïns i veïnes”.
Enric Nomdedéu ha manifestat “la necessitat d’un nou model urbanístic, un model que partisca de les necessitats de la gent i que no pose per davant d’aquestes necessitats els interessos d’uns pocs”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *