El representant de Compromís a la Junta de Districte Nord ha denunciat també diferència de criteri que té l’equip de govern a l’hora d’aplicar les ordenances municipals.

El representant de Compromís per Castelló en la Junta de Districte Nord, Pepe Cueva, ha manifestat avui que “estem farts que l’equip de govern incomplisca les ordenances pròpies, pel que a qüestions de manteniment o, per exemple, de cartells i tanques publicitàries. A més a més, el PP es va negar a elaborar una ordenança pròpia de manteniment dels solars de la ciutat, mentre desenes de solars continuen en pèssimes condicions, insalobres i amb risc d’incendi”.
Pepe Cueva ha comentat que “sense anar més lluny, els terrenys de darrere de l’Hospital General estan plens de brossa, brutícia i runes. El PP, doncs, es nega a fer una ordenança específica i no compleix les lleis aplicables en la qüestió”.
El representant de Compromís també ha lamentat “la diferència de criteri de l’aplicació de les ordenances també està a l’ordre del dia; mentre en la zona nord de la ciutat hi ha nombroses queixes d’entrades de cotxes sense gual que obstaculitzen la via pública, ja vam veure fa uns mesos que en les paelles del Casal Popular l’equip de govern s’ho va pensar ben poc per a multar”.
Finalment, Pepe Cueva ha afegit que “seguim rebent queixes pel robatori de trapes de clavegueram; cal que l’equip de govern actue d’una vegada per totes”.