El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre, Ignasi Garcia, ha anunciat que Compromís ha presentat unes preguntes a les Corts per conéixer els terminis reals en què començaran les obres de rehabilitació en l’antiga seu d’hisenda, així com els motius pels quals encara falta documentació que ha d’emetre la Generalitat.

El representant de Compromís per Castelló en el Consell de Districte Centre ha recordat avui que “el mes que ve farà vuit anys que l’agència tributaria és va traslladar al parc Ribalta, i dos que la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament signaren un conveni per finançar les obres de rehabilitació de l’antiga seu d’Horts dels Corders. El temps passa i tot segueix igual”.
Per a Ignasi Garcia “la falta de planificació, d’interés i, en geneal, la desídia d’Ajuntament i Generalitat, ens ha portat a aquesta situació, amb una adjudicació d’obres per valor de 4 milions d’euros que no es pot posar en marxa, i amb un edifici buit i en decadència al que no se li dóna cap ús mentre l’Ajuntament gasta diners públics en lloguers de locals diversos” .
El representant de Compromís ha assenyalat que “davant la inoperància de l’equip de govern, Compromís ha presentat a les Corts valencianes, aquesta mateixa setmana i per escrit, una sèrie de preguntes parlamentàries per a que el Conseller d’Hisenda done solució a aquesta paràlisis. Volem que ens expliquen, entre altres coses, quan pensa la Generalitat remetre a l’Ajuntament l’expedient de variació de límits pressupostaris o el document d’autorització i compromís de la despesa, documents necessaris per evitar la nul·litat de l’adjudicació de la rehabilitació”.
Des de Compromís per Castelló s’ha pres la iniciativa perquè, segons Ignasi Garcia, “aquest no és ni el millor projecte per a l’edifici, ni el que nosaltres voldríem, però no es pot continuar amb aquesta situació, anunciar inversió pública i llocs de treball per després no fer res. És tota una pressa de pèl per a la ciutadania, i ja que Bataller no te cap interés hem sigut nosaltres qui demanem explicacions a la Conselleria”.