Compromís pregunta per la il·luminació amb leds del Fadrí

El portaveu local de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha anunciat que preguntaran a les Corts Valencianes i a l’Ajuntament de Castelló si és compatible una actuació d’aquestes característiques amb la consideració de BIC del Fadrí.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat avui que “preguntarem a les Corts Valencianes i a l’equip de govern municipal, pel projecte, anunciat ahir als mitjans de comunicació, d’instal·lar leds a l’exterior del Fadrí”.
Vicent Marzà ha comentat que “pel que hem sabut pels mitjans, la il·luminació exterior permetria la projecció d’imatges i colors. Cal recordar que el Fadrí té la consideració de Bé d’Interés Cultural, i que de moment no coneixem cap informe de Patrimoni que avale l’actuació”.
Davant d’aquesta circumstància, el portaveu de Compromís ha anunciat que “hem traslladat ja al nostre Grup Parlamentari preguntes en aquest sentit, per tal de saber si per part de Conselleria ja s’està elaborant algun informe al respecte, i si Patrimoni considera adequada una actuació en un Bé d’Interés Cultural les obres del qual van començar al segle XV i que durant segles ha estat un dels símbols més emblemàtics de la nostra ciutat”.
Finalment, Vicent Marzà ha afegit que “sembla que el PP té una especial interés en realitzar actuacions dubtoses en bens protegits, i que després del tema del Ribalta ara volen continuar amb el Fadrí”.

Arxivat en: Patrimoni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *