El proper dimarts 14 d’octubre el politòleg i advocat Francesc Miralles parlarà del procés constituent com a eina de transformació social per la realitat valenciana. L’acte precedeix a l’Assemblea Ciutadana Oberta que se celebrarà divendres 17.

El politòleg i advocat Francesc Miralles (Xàbia, la Marina Alta) protagonitzarà una xerrada-col·loqui amb el títol “Un procés constituent pel País Valencià” el proper dimarts 14 d’octubre a les 19.30 a la Llotja del Cànem de Castelló. A l’acte, que presentarà el portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, es parlarà de la necessitat d’un nou procés constituent pel poble valencià com a instrument per a la transformació social, la radicalitat democràtica i la millora del nostre benestar.

Este acte farà de prèvia a l’Assemblea Ciutadana Oberta que se celebrarà tres dies després, divendres 17 d’octubre, a la capital de la Plana. Tal i com ha assenyalat Vicent Marzà, “Compromís per Castelló vol seguir aprofundint en els processos participatius de baix cap a dalt. Ho fem des de fa anys i hem d’anar a més des del nostre ADN de radicalitat democràtica irrenunciable. Hem de saber superar els marcs verticals en la presa de decisions i participar i fomentar l’empoderament ciutadà en el dia a dia de la política”.

“Volem posar propostes damunt la taula i portar-les a terme. Per això en la xerrada amb Francesc Miralles plantejarem un marc i divendres a l’Assemblea Ciutadana farem de nou un exercici de política en xarxa i des de la base. No sabem ni volem actuar d’una altra manera”, conclou Marzà.