Compromís demana pel recorregut del TRAM en durant les festes de la Magdalena

El portaveu de Compromís per Castelló ha explicat que cal previsió i informació a la ciutadania per evitar molèsties.

Enric Nomdedéu, portaveu de Compromís per Castelló al consistori de la capital, ha explicat avui que “hem demanat els horaris i trajectes del TRAM durant les Festes de la Magdalena. Davant la reordenació del trànsit que s’ha de realitzar en festes, hem proposat com a solució menys problemàtica que el Tram aplegue fins a la rotonda d’entrada a Castelló, per donar servei al Grau i per dalt, fins al Ribalta”.
El portaveu de Compromís a l’Ajuntament ha apuntat que “considerem que ja dóna prou problemes d’incompliment d’horaris ara i que això es veurà agreujat per la coincidència d’actes que transcorren pel centre de la ciutat. Fer esperar les persones un autobús que no aplega és més molest que saber que no hi haurà transport pel centre i que cal trobar alternatives. Fa més d’una setmana que hem demanat quina és la previsió i encara no hem obtingut resposta”.
Finalment, Enric Nomdedéu ha afegit que “cal previsió i informació, i de moment l’equip de govern, una vegada més, no ofereix ni una cosa ni l’altra”.

Arxivat en: Cultura, oci, esport i festes, Mobilitat i transport públic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *