El concert de Magdalena de Compromís arriba a la XV edició

La Secretària local de Joves del País Valencià – Compromís, Aida Artola, ha explicat que el tradicional concert de música en valencià en festes canvia de nom i amplia l’horari, tot mantenint-se com un referent de Magdalena.

La Secretària local de Joves del País Valencià – Compromís i membre de la candidatura municipal de Compromís per Castelló, Aida Artola, ha explicat avui que “un any més, la música en valencià tindrà un lloc destacat en el programa de festes gràcies a l’aposta que des de Compromís sempre hem fet per la música en la nostra llengua”.
Aida Artola ha explicat que “enguany arribem a la XV edició, amb canvi de nom i ampliant l’horari. El concert serà divendres 13 de març, al carrer de Sant Fèlix, i començarà a les 19 hores de la vesprada fins les 4 del matí”.
La representant de Compromís ha apuntat que “començarem amb Trobadorets, per als més menuts, seguirem amb la Rondalla 1er de Maig, Toni de L’Hostal i Pep Gimeno “Botifarra”. Després vindran Talps, Pirat’s Sound Sistema i sessió de DJ amb Bambirilig”.
Segons Aida Artola “un cartell molt complet, per a tots els gustos i els públics, i amb un denominador comú: la qualitat i la música en valencià. Convidem a tot Castelló a gaudir del concert, que com sempre és de bades”.

Arxivat en: Actes públics i mobilitzacions, Joventut, Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *