Compromís per Castelló ha presentat hui el seu programa electoral per a les pròximes eleccions municipals. Un programa que té com a principals eixos garantir els drets de tots els ciutadans, fomentar les oportunitats d’ocupació i l’activitat econòmica i tindre una ciutat transparent centrada en la democràcia.

Compromís per Castelló ha presentat aquest matí el seu programa electoral de cara a les pròximes eleccions. Enric Nomdedéu, candidat a l’alcaldia de Compromís per Castelló; i que ha estat acompanyat del número 3 de la llista, Enric Porcar, i de la número 4, Verònica Ruiz; ha remarcat que Compromís es presenta a les eleccions per tal “d’impulsar la transformació social de la ciutat que nosaltres i molts dels nostres ciutadans creuen necessària”. Per al regidor, “el PP ens ha mal governat durant massa temps ja, ara tenim l’oportunitat  de deixar enrere una època fosca i retornar l’Ajuntament a les mans de les persones”

Per tal d’aconseguir açò, Compromís per Castelló ha presentat un programa amb tres eixos principals: treballar per una ciutat amb més drets per tothom i menys privilegis per uns pocs, apostar per una ciutat que fomente les oportunitats per a treballar i desenvolupar una activitat econòmica i aconseguir una ciutat transparent, rigorosa amb la gestió de les seues institucions i democràtica, que serà allò que la seua gent decidisca.

A més a més, cal destacar, com a prova que Compromís per Castelló aposta per la democràcia, la participació i la capacitat de decisió dels ciutadans, el procés de redacció del seu programa electoral ha estat el més participatiu possible: es va llançar una web per tal que la ciutadania pogués decidir quines havien de ser les idees força i després es van reforçar els eixos principals amb una assemblea participativa, el passat dissabte.