El representant de Compromís en el Consell de Districte Centre, i número 5 a la candidatura municipal,  ha afirmat que “en aquests quatre anys hem perdut l’oportunitat de donar-li més contingut i fer creïbles els consells i les juntes de districte.”

Ignasi Garcia, candidat a la llista municipal de Compromís per Castelló per a les pròximes eleccions del 24 de maig ha afirmat hui que “durant aquests quatre anys el Consell de Districte Centre no ha emés cap informe, no ha adoptat un sol posicionament conjunt i tampoc ha fet cap avaluació dels serveis municipals en els nostres barris. Garcia ha destacat que açò no s’ha pogut dur a terme “pels impediments i la deixadesa del Partit Popular de fer que el Consell siga un òrgan de participació”.

Per altra banda, el representant de Compromís ha explicat que “el Partit Popular s’ha limitat a agafar les queixes i peticions dels veïns de forma unidireccional, perdent la major part del potencial d’aquest òrgan”.

Ignasi Garcia hi ha conclòs que “Compromís anem a donar credibilitat i contingut als òrgans de participació. Ens prenem molt seriosament la capacitat de decisió dels nostres veïns, la participació ciutadana, per nosaltres, no és sols un eslògan, és una manera de fer”.

Per aquestes raons, des de Compromís “hem elaborat el nostre programa, així hem fet la millor oposició al partit popular, i així treballarem, en els diferents espais del nostre Ajuntament”.