Enric Nomdedéu: “Volem fer un urbanisme en el qual Castelló serà un punt important en la xarxa comarcal”

El candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de la capital de la Plana de Compromís per Castelló, Enric Nomdedéu, ha anunciat què “tindrem en compte els pobles veïns en totes les decisions que prenguem en matèria d’urbanisme per tindre una bona relació urbanística amb totes les viles que ens envolten”.

El regidor de Compromís per Castelló a l’Ajuntament ha declarat què “quan governem farem un urbanisme on Castelló serà un punt importantíssim en la xarxa comarcal. D’aquesta manera, proposem un canvi radical de model urbanístic, on prime el consens amb la ciutadania”.

Per a això, Compromís per Castelló “tindrà en compte als pobles veïns a l’hora de prendre totes les decisions urbanístiques, així, pensarem en tots els nuclis urbans que ens envolten quan hagem de decidir on posem habitatges, on posem els polígons industrials, on les plataformes logístiques i on els paratges protegits.”.

 D’aquesta manera, tal com ha afirmat Nomdedéu, des de  Compromís per Castelló “el què volem és tindre una bona relació urbanística amb totes les viles veïnes i ens esforçarem a aconseguir-ho, estudiarem totes les possibilitats urbanístiques possibles per tal de no afectar els nostres veïns i afavorir que l’urbanisme siga el més racional, útil i sostenible”.

A més, el portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament ha anunciat què “realitzarem una connexió, millora i continuïtat del carril bici entre els diferents municipis i dissenyarem una gran xarxa de sendes periurbanes i interurbanes per a així millorar les comunicacions amb els diferents barris i municipis que envolten Castelló, què són el nostre entorn més immediat”.

Per últim, “revisarem l’organització del transport públic en Castelló, què necessita una millora en tots els aspectes: reestructuració de línies, què són pràcticament les mateixes què fa 30 anys; freqüencia i infraestructures”, ha afirmat Nomdedéu.

Arxivat en: Mobilitat i transport públic, Urbanisme i vivenda

Comentaris

 1. Ana Folch diu:

  Buenos dias, me gustaria saber si en vuestro programa teneis en cuenta la rehabilitación /mejora de los numerosos caminos de tierra en pleno casco urbano de la ciudad y si contemplais la posibilidad de mejorar el acceso a dos barrios por ahora irremediablemente separados como so el raval universitari y la avda Alcora, puentes? Tapar el río, debo recordar que actualmente ese rio esta lleno de zarzas (montañas de zarzas)por no mencionar en lo q ocurre cuando llueve torrencialmente. Gracias. Teneis previsto algunn acto de campaña en la zona?

  • Segons el programa de govern:
   28.5. Elaborarem una ordenança específica que regule la neteja dels solars de la ciutat,

   especificant les superfícies que es consideraran com a tals i les obligacions de les persones

   propietàries pel que fa a neteja, manteniment i tancat. Efectuarem com a mínim una

   inspecció anual dels solars i parcel·les.
   i
   28.12. Aprovarem amb urgència un nou Pla General que responga a les premisses següents:

   que siga realista i per tant fonamentat econòmicament sobre les possibilitats d’inversió del

   municipi; que ajuste el sòl urbanitzable residencial a les possibilitats reals de creixement

   poblacional; que siga prudent en la classificació de sòl urbanitzable; que done solucions a

   l’obtenció dels terrenys i a la urbanització dels Parcs situats a l’Est de la població i que no

   han sigut executats; que contemple la reserva de sòl per a noves necessitats dotacionals i

   de serveis; que no cedisca sòl públic per a ús privat; que siga transparent i participatiu per

   tota la ciutadania, utilitzant els mitjans més accessibles: exposicions públiques,

   conferències, web municipal.
   Entenem que en aquests punts estan inclosos les teues reivindicacions.

 2. José luis diu:

  Quina intenció teniu al coste programa amb la marjaleria de Castelló.

  • Segons el programa de govern aprovat entre Compromís, PSOE i CSenMOV:

   28.6. Revisarem el Pla Especial de la Marjaleria. Considerem imprescindible la modificació del

   Pla Especial de la Marjaleria, amb els següents objectius: eliminar tot el sòl urbanitzable i

   urbà no edificat que preveu el Pla vigent, la qual cosa implicarà una reducció

   importantíssima de la pressió urbanística en la zona, i establir sistemes de gestió

   urbanística suau sobre les zones urbanes construïdes per a dotar-les de serveis. Aplicarem

   la política de tolerància zero amb les construccions il·legals, i no ens oposarem en cap cas

   al compliment de les sentències de demolició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *