La candidata a la llista municipal de Compromís per Castelló, Verònica Ruiz, ha anunciat  què “recuperarem espais emblemàtics per a la cultura i la ciutat de Castelló, que ara estan desocupats, i treballarem per poder donar-los ús com a espais culturals”.   

La número 4 a la llista municipal de Compromís per Castelló, Verònica Ruiz, ha anunciat avui què des de la formació “crearem un viver d’empreses culturals mitjançant l’establiment d’espais de creació en l’antiga caserna de Tetuan XIV, on puguen interactuar els diferents sectors artístics, per tal de fomentar l’emprenedurisme cultural i la creació artística de la ciutat”.

La candidata de Compromís per Castelló ha destacat què “creiem què és importantíssim el foment de l’emprenedoria cultural, així com donar suport a empreses i professionals de la creació artística i cultural de la ciutat. A més, volem posar en valor els espais escènics amb activitats culturals de grups locals, amb una programació estable i identificable, i difondre-les millor”.

A més, Verònica Ruiz ha afirmat també què “existeixen espais emblemàtics per a la cultura i la ciutat de Castelló, com ara els antics cines Rafalafena o Rex que, ara per ara, estan en desús. Des de Compromís per Castelló treballarem per recuperar-los, pretenem restaurar el seu ús, convertint-los en un espai cultural o en una filmoteca municipal, per exemple”.

             D’aquesta manera, des de Compromís per Castelló “volem redissenyar l’agenda cultural de la ciutat i obrir-la a la ciutadania i a altres entitats. A Compromís per Castelló creiem en la democratització de la cultura, afavorint l’accés de la ciutadania als serveis i béns culturals”.

  Amb tot açò, a Compromís per Castelló apostem per “l’avanç progressiu cap a la democràcia cultural, és a dir, cap a aquell punt en què la ciutadania tinga la capacitat de ser subjectes culturalment actius, generadors de continguts i creadors” ha explicat Verònica Ruiz.