Aquestes dues primeres preses de contacte han permés remarcar la sintonia que existeix entre les tres formacions pel que fa a propiciar una veritable transformació en el fons i en la forma del govern municipal de Castelló.

La Comissió Executiva Local de Compromís per Castelló, reunida ahir per la nit, va valorar positivament les dues primeres reunions mantingudes amb Castelló en Moviment i PSOE per tal de compartir postures respecte a la formació d’un govern transformador per a la ciutat de Castelló.
Aquestes dues reunions, que van tindre lloc dissabte i ahir dilluns, han servit per posar de manifest la coincidència en les tres formacions en dos aspectes claus: que el PP no governarà la ciutat de Castelló, i que el canvi que s’ha de propiciar és profund, de fons i de forma, segons va deixar clar la ciutadania amb el resultat de les eleccions de diumenge 24.
Per part de Compromís per Castelló, també s’ha demanat reunions a EUPV i a Ciudadanos, ja que, com es va acordar en l’assemblea de passat dijous, cal mantindre canals oberts de comunicació amb totes les forces polítiques de la ciutat.

Per a més informació podeu telefonar a Miquel Torres (657569127).