Compromís veu amb bons ulls les primeres mesures d’austeritat del nou govern

Ignasi Garcia, ha explicat “la reducció de sous i assessors era un clam ciutadà que no es podia ignorar, això i el fet que els diners estalviats es destinen a Benestar Social, són la demostració de la connexió del nou equip de govern i la realitat de la nostra ciutat. ”.

El membre de l’executiva de Compromís, Ignasi Garcia ha declarat “enfront del sou indecent que tenia l’anterior alcalde del Partit Popular, el qual era el seté alcalde d’una capital de província que més cobrava d’espanya, Compromís aplaudeix que l’actual equip de govern reduïsca el sou de la corporació, i a sobre que, tal com va exigir Compromís en la negociació del pacte de govern, aquesta reducció no afecte a l’oposició, demostrant així la nostra ferma convicció de la democràcia com a govern de totes i tots” .
Segons Garcia “la baixada de tretze a deu els treballadors de lliure designació de l’equip de govern, així com lligar els sous i les funcions d’aquests als requisits i sous dels funcionaris, ha suposat un estalvi de 89.000 euros”. En aquest punt Ignasi Garcia ha afegit que “en aquest quatre anys l’estalvi serà més de 700.000 euros” .
Ignasi ha opinat, “que el fet que els diners estalviats es destinen a Benestar Social, són la demostració de la connexió del nou equip de govern i la realitat de la nostra ciutat”.

Arxivat en: Democràcia, participació i igualtat, Hisenda, pressupostos i inversions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *