Ignasi Garcia, portaveu local de Compromís considera que “l’argumentació de Cristina Gabarda de (C’s) és una autèntica frivolitat”.

El portaveu local de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia ha explicat “en el passat plenari, C’s va presentar una moció demanant que fitxaren els treballadors de lliure designació, se li va plantejar per part de Compromís que al marcar-les com podríem exigir als treballadors que feren més hores de les que estaven obligats, al qual Gabarda va contestar: per voluntat”.

Ignasi ha declarat, “Ciudadanos ha demostrat quina és la seua política en matèria laboral: el teu horari és fins les sis però treballaràs fins les nou. Sols li ha faltat dir, cobraràs el salari mínim i la resta en negre”.

Segons Garcia “en una ciutat amb milers de persones en l’atur, és una autèntica frivolitat plantejar que els treballadors han de fer més hores “per voluntat”, quan tanta gent necessita un treball, qüestionar tant alegrement la jornada laboral, sols pot demostrar falta sensibilitat cap als treballadors”. Ignasi a afirmat “segurament la senyora Gabarda no entén el concepte hores extres, que a tantes famílies els ajuden ha arribar a final de més”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *