La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal, i el regidor de Benestar Social, José Luis López, han mantingut avui una reunió amb representants de l’entitat bancària Bankia per a impulsar una línia de col·laboració en matèria d’habitatge social. L’entitat compta amb 17 immobles en la ciutat de Castelló, pertanyents al Fons Social d’Habitatges, i a partir d’aquest moment l’Ajuntament de Castelló facilitarà la informació sobre les mateixes a les persones que necessiten amb caràcter urgent un allotjament i col·laborarà en la tramitació necessària, segons ha explicat el regidor José Luis López, responsable de l’àrea de Benestar Social.

Aquesta reunió és fruit de la ronda de contactes amb entitats financeresque ha mantingut l’ajuntament per a evidenciar el gir cap a una nova política més social que atenga les necessitats bàsiques, com el cas de l’habitatge, dels ciutadans i ciutadanes de Castelló que ho necessiten.

Des de les regidories de Benestar Social i Habitatge, es donarà difusió de la possibilitat d’accedir als habitatges pertanyents al fons de l’entitat bancària i s’elaboraran els informes socials pertinents perquè les persones que estan en situació d’emergència social puguen accedir a les mateixes com més prompte millor. A més, des de l’Ajuntament s’oferirà ajuda als interessats per a poder tramitar la sol·licitud pertinent, a la qual s’accedeix a través del portal web de l’entitat bancària.

Des de Serveis Socials ens hem compromès a donar-los a conèixer aquesta oferta de 17 habitatges titularitat de Bankia als usuaris que ja hem detectat que es troben en situació d’emergència i a ajudar-los a tramitar la sol·licitud.

Per la seua banda, la regidora d’Habitatge, Ali Brancal, ha manifestat que “des de la Regidoria d’Habitatge estem molt contents amb la resposta que estem obtenint per part d’algunes entitats bancàries, que s’han mostrat amb ganes de col·laborar amb l’Ajuntament per a ampliar l’oferta d’habitatges per a persones que passen per especials dificultats”.