Verònica Ruiz, regidora de Compromís per Castelló ha presentat la programació d’activitats culturals previstes per al mes de setembre. On destaca l’homenatge a Ovidi Montllor, amb música, teatre i una exposició.

Una de les dates més importants al mes de setembre serà la del 27, quan la Regidoria de Cultura ha preparat un homenatge per al cantautor valencià Ovidi Montllor “quan es compleixen els seus ‘20 anys de vacances’, 20 anys des de la seua mort”. Així, la jornada homenatge començarà a les 12.30 hores amb el ‘Vermut amb Ovidi’ a la Plaça la Pau on es congregaran diversos cantautors valencians que retran homenatge a Montllor interpretant les seues cançons. Amàlia Garrigòs, coneguda periodista valenciana, serà l’encarregada de conduir l’acte on actuaran Joan Amèric, Borja Penalba, Andreu Valor, Tomás de los Santos, Francesc Anyó, Mireia Vives, Verdcel, Josep Lluís Notari, Artur Àlvarez i Boix, Manel Brancal i Miguel Ángel Prades.

A més, a les 19.00 hores es representarà l’obra ‘Homenatge a Teresa’, inspirada en la cançó d’Ovidi del mateix nom, a càrrec de la companyia de teatre La Dependent. L’obra tindrà lloc al Teatre Principal de Castelló.

Per últim, la commemoració a l’Ovidi Montllor comptarà també amb una exposició de gravats de l’artista Jordi Albinyana al Centre Municipal de Cultura des del 28 de setembre al 9 d’octubre. L’exposició, anomenada ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’ es podrà visitar de dilluns a divendres de 18.00 a 21.30 hores i els dilluns, dimecres i divendres també de 10 a 14 hores.