Compromís per Castelló organitza un cafè debat sobre igualtat amb la seua regidora a l’Ajuntament de Castelló, Ali Brancal

Ali Brancal, regidora de Compromís per Castelló i responsable d’igualtat a l’Ajuntament de Castelló “les polítiques d’igualtat no són cosa de dones, cal una implicació per part dels dos sexes o farem una feina a mitges”.

La regidora de Compromís, Ali Brancal, “Parlarem de les propostes sobre igualtat que es troben al nostre Programa de Govern, unes propostes que travessen tota la política i que van ser treballades per la sectorial Dones amb Compromís i assumides per la resta de partits”.

Segons Brancal: “La igualtat s’ha d’aconseguir des de tots els àmbits socials, eixa és la nostra meta. Els debats sempre són enriquidors i ens ajuden a ampliar els nostres punts de vista, no té sentit marcar prioritats si aquestes no són compartides amb la ciutadania”.

I afegeix: “La educació en igualtat i la prevenció és la millor manera d’acabar amb aquesta lacra que persegueix a les dones. És el moment de reivindicar més solidaritat entre les persones, amb uns valors de respecte i de demanar un reconeixement polític de la magnitud del problema de la violència masclista. ”

Ali Brancal ha explicat que: “donades les dades de violència masclista dels darrers anys, és molt important obrir el debat per orientar la feina a realitzar en polítiques d’igualtat per part de les institucions. Com es distribueixen els recursos és una qüestió política de primer ordre, responsabilitat dels i les governants i que també ens apel·la com a ciutadania. ”

El debat, que tindrà lloc el proper dilluns a les 18.30h. a la cafeteria Casa Ana (Plaça de la Peixateria de Castelló) estarà presentat i moderat per Marta Sorlí, representant de Dones amb Compromís a les Comarques del Nord.