161 habitatges del Grup St Llorenç beneficiats per un conveni amb la Generalitat

Ali Brancal ha signat un conveni que permetrà rehabilitar 161 habitatges d’aquest barri. L’acord implica una inversió de més de 680.000 €.

La regidora d’Habitatge estava molt contenta ja que “permetrà realitzar una rehabilitació del parc públic d’habitatge en un dels barris castellonencs que més han marginat i oblidat les diverses administracions públiques fins avui. A més, aquestes rehabilitacions milloraran la seguretat dels habitatges, que es van construir fa més de 30 anys, i que necessiten millores evidents des de fa temps. Amb les obres de readequació també guanyarem en eficiència energètica i podrem reactivar l’economia a través del sector de la construcció”.

Per la seua banda, la consellera Maria José Salvador ha assenyalat “la voluntat i vocació manifesta del Consell d’escometre el procés de rehabilitació i reforma del parc públic de la Generalitat que suposa un pas avant en la nova política d’habitatge que es proposa actuar sobre la ciutat consolidada i és un dels principals vectors de la Conselleria juntament amb la lluita contra els desnonaments”.

 

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *