IGNASI GARCIA]

La setmana passada ens trobàvem amb una polèmica en els mitjans. El CE Castelló llançava un comunicat culpant al Govern Municipal d’haver de jugar a les dotze del mig dia els diumenges perquè, segons ells, el Consistori els obligava a pagar la llum del Castàlia. També es queixava de la retirada d’una subvenció de 60.000 euros.

Aquest comunicat, a Compromís ens va doldre i molt, ja què nosaltres gestionem la Regidoria d’Esports, però també per tres raons.

Primer perquè no és cert que els obliguem a pagar la llum, de fet en cap reunió amb el club s’ha parlat de que l’Ajuntament vaja a deixar de pagar-la com fins ara. Segon perquè no es retira cap subvenció, abans el club feia manteniment i passava la factura a l’ajuntament, ara ens encarreguem nosaltres, és menys feina per ells, no hauria d’haver cap problema. I la tercera i més important, ens hem reunit amb ells sempre oberts al diàleg. Feia temps que no el trobàvem i, de sobte, eixa nota, què buscaven?

Cert és que l’afició ha respòs molt bé i s’ha adonat que el comunicat del club no colava; estem en temps de canvi i ja va sent hora que les grades recuperen el poder. L’administració no ha de pagar a empreses privades que, de vegades, són gestionades d’una forma més que qüestionable. Tindrem cura del nostre patrimoni, mantindrem el Castàlia, defensarem al Castelló, però no estem ací per malbaratar recursos públics ni jugar amb els somnis de l’afició. Per damunt de les crítiques, per damunt dels comunicats, serem albinegres. PPO!