El govern municipal ha aconseguit el manteniment del subministrament a més de 50 famílies amb el protocol contra la pobresa energètica posat en marxa i la signatura de convenis amb Facsa i Iberdrola, a la que aviat es sumarà una tercera, també amb molts clients.

El protocol contra la pobresa energètica es va ampliar pel nou govern amb una partida de 335.000 euros acordada per a incrementar les prestacions d’emergència social i l’objectiu d’ajudar a la gent que més ho necessita.

Com explica l’edil de Benestar Social, José Luis Lopez, “estem parlant de famílies amb un alt risc d’exclusió social, la majoria tenen una mitjana d’ingressos per unitat familiar que no supera els 300 euros mensuals, són de nacionalitat espanyola i resideixen en habitatges de lloguer”.

L’Ajuntament s’ha adherit també a la iniciativa de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a evitar corts de subministraments energètics, la qual cosa permetrà ampliar les gestions per a reduir els nivells de pobresa energètica a les famílies en situació de vulnerabilitat.