FAMM!] Prop de 60 actuacions repartides per tots els districtes

El Festival d’Animació i Música de Magdalena comptarà amb la participació de 30 col·lectius que sumaran a 350 persones i inclourà unes 60 actuacions en 25 punts diferents de la ciutat.  Durarà 5 dies que arrancant el dimecres 2 de març.

El programa del Festival d’Animació i Música de Magdalena incorpora cercaviles, desfilades, concerts, espectacles infantils, etcètera, en els quals destaca la presència de set bandes internacionals, companyies de teatre com Cia Majareta, Tomaccos, Les Polis, Tutatis…  Entre les novetats, destaca el FAMM! Fest, un esdeveniment programat el dijous una vegada finalitze el cus multicolor, sobre les 19.00, que consisteix en cinc cercaviles d’animació que partiran des de l’edifici de Correus a cinc punts diferents de la ciutat amb l’objectiu que el públic tinga un paper més actiu en aquest tipus d’espectacles.

Les cercaviles portaran l’animació, la música i la festa a les places de la Pau, Muralla Liberal, d’Espanya, Major i Sant Roc en els quals participen les companyies Ladinazo Funky Bike Band, Tchyminigagua, Picto Facto, El Carromato i Cia. Majareta.

Hi haurà actuacions en les places Major, Santa Clara, Mar Mediterrani, Hort dels Corders, Na Violant, Peixateria, La Pau, plaça de l’Herba, Vilanova d’Alcolea, plaça del Mar (Grau), Muralla Liberal, carrer Ximénez, parc Botànica Carmen Albert (Raval Universitari), Porta del Sol, carrer Major, plaça Doctor Marañón, Quatre Cantons, avinguda Caputxins, templet del parc Ribalta, parc Rafalafena, avinguda Rei en Jaume als quals s’han de sumar els emplaçaments de les desfilades.

S’ha habilitat un punt d’informació FAMM! el dilluns i el dimarts de Magdalena en la plaça Peixateria.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *