Per primera vegada, tenim Pla d’Actuació Municipal d’Emergència en Magdalena

Castelló disposarà d’un pla d’actuació front dels riscos derivats de la celebració de les festes de la Magdalena que permeta coordinar la prevenció i la gestió d’emergències.  Aquest pla servirà de base per a la coordinació d’altres esdeveniments, i s’emmarca en les prioritats del govern municipal perquè la ciutadania té dret gaudir de les festes amb la garantia d’una cobertura per part dels serveis municipals.

Aquest pla, elaborat a través del Servei de Bombers i Protecció Civil, en col·laboració amb la resta d’organismes implicats, farà front a les possibles emergències que es donen durant la celebració de les festes.  La planificació permet identificar correctament els riscos presents a cada moment de les celebracions, minimitzar-los i, en cas que es produisca una emergència, que garantisca una resposta coordinada, eficaç i segura.

Les situacions de risc poden englobar-se en tres escenaris: la celebració d’espectacles pirotècnics de gran envergadura, la celebració d’actes amb gran afluència de públic i la celebració d’actes amb menor afluència de públic i les celebracions ordinàries durant les Festes en la via pública i locals privats.  La planificació en resposta a emergències en actes públics durant les festes de la Magdalena es realitza amb la definició de dos procediments principals, que estan integrats en el present Pla d’Actuació Municipal.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *