El ple de l’Ajuntament ha aprovat la construcció d’una pista multiesportiva a l’aire lliure en l’accés sud de la població.  Este projecte complementarà l’oferta esportiva de la zona, que inclou un carril bici i un parc biosaludable.  L’obra s’acometrà amb 15.000€ sobrants de la partida destinada al Pla d’Obres i Serveis, ja que finalment no es gastarà tot el que s’havia destinat en un primer moment.

D’esta manera, la part del municipi amb major número de població comptarà en poc de temps amb una nova infraestructura destinada a l’esport, “una de les apostes més importants de l’actual equip de govern”, segons destaca Salva Rius, regidor d’esports, qui ha recordat que el projecte “ja estava inclòs al nostre programa electoral i el que intentarem és oferir especialment als més joves una nova forma de practicar alguns esports”.

Curiosament, la idea d’esta obra va nàixer ara fa alguns mesos, concretament durant la precampanya de les municipals.  En aquell moment, el grup encapçalat per Alfred Remolar va reunir als veïns de la zona sud del municipi per recollir les seues propostes de cara al document programàtic que estava redactant-se i va ser aleshores quan va sorgir esta idea, amb l’objectiu d’oxigenar el parc del Llaurador i dotar a la població d’una infraestructura esportiva totalment equipada.  Remolar ha apuntat que “de forma paral·lela a les obres, l’actual joc de futbol 4 per als més menuts es reubicarà al parc Jaume I, a l’eixida de l’escola infantil”.