Compromís reclama completar les obres del Camí la Mar d’Almassora

Compromís ha demanat que la Diputació consigne la partida pressupostària necessària per continuar unes obres que van quedar interrompudes a causa de les de regeneració de la costa.

Segons ha explicat Xavier Trenco, “des de fa anys hi ha un compromís per part de la Diputació de millorar aquest camí.  Aquesta millora consistia en l’eliminació de les revoltes més perilloses, l’ampliació dels vorals i la incorporació d’un carril bici”.  Les obres van començar en una primera fase però “es van aturar temporalment en funció de la finalització de les obres de la regeneració de la costa d’Almassora.  Aquestes obres, per les últimes notícies que tenim, van a retardar-se”.  Per tant, “les obres de millora del camí, que és un eix viari importantíssim per al municipi, es podrien reprendre sense problema”.

El portaveu de Compromís a la Diputació ha detallat que “després de consultar amb el departament tècnic podem afirmar que les obres poden continuar acoblar-se a la finalització de les obres de la regeneració perquè la carretera no patisca les conseqüències del pas de centenars de camions”.

Cal recordar que les obres de millora de la seguretat viària de la carretera CV-1840 Almassora al mar, coneguda popularment com el Camí la Mar, han estat des del principi lligades a la regeneració del litoral. Per aquest motiu, tècnics de la Diputació i d’Assignia, adjudicatària de la regeneració del litoral, es van coordinar per a l’execució d’ambdós projectes, tot i que només es va fer la primera part.

Les obres del Camí La Mar, que s’executaven amb càrrec a la partida de manteniment de la Diputació Provincial, han suposat fins ara la millora de la seguretat viària de les revoltes. Aquest camí és un eix de comunicació fonamental per a residents i veïns d’Almassora motiu pel qual Compromís reclama que s’executen totes les obres que queden pendents com són l’ampliació dels vorals i la construcció d’un carril bici.

Arxivat en: Temes municipals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *